Verbetering van de draagkracht en tevens levensduurverlenging van de wegconstructie - Diverse wegen in de gemeente Cranendonck - Cranendonck, Netherlands

Scheurpreventie

Verbetering van de draagkracht en tevens levensduurverlenging van de wegconstructie - Diverse wegen in de gemeente Cranendonck - Cranendonck, Netherlands

Door te kiezen voor een asfaltwapening van S&P is de opdrachtgever zeker van een ketengecontroleerde asfaltwapening, van productie tot applicatie. Waarbij gebruik is gemaakt van een bewezen werking van de asfaltwapening door meer dan 15 jaar ervaring.

Onderwerp 
Verbetering van de draagkracht en tevens levensduurverlenging van de wegconstructie
Object 
Diverse wegen in de gemeente Cranendonck
Stad 
Cranendonck
Staat 
De kleine bruggen, Grensweg, Maarheezerweg, Zitterd
Land 
Nederland

Situatie

De gemeente Cranendonck heeft om verschillende redenen voor S&P Carbophalt G gekozen. Naast de technische hoogwaardigheid heeft het duurzame karakter van de S&P asfaltwapeningen de doorslag gegeven. De gemeente wil de toekomstige generatie niet met een probleem opzadelen.

Oplossing

Na de wegdekreiniger is er 0,45kg kleef aangebracht op het gefreesde oppervlak. Na het omslaan van de kleeflaag werd de Glasphalt G asfaltwapening machinaal aangebracht door ervaren en eigen personeel van S&P Clever Reinforcement. Hierna konden de asfaltwagens en de asfaltset zonder problemen over het geheel rijden en de tussenlaag aanbrengen.

Materiaal

S&P Carbophalt G
Elasticiteits Modulus ≥ 265.000 kN/mm2
Treksterkte bij een rek van 1,5% is 200kN
 

Fotogalerij

Service

Contactpersoon

 • Sven van der Wielen

  Svenvan der Wielen

  Regional Manager Benelux

  Phone 
  +31 297 367 674
  Mobile 
  + 31 629 399 579
  Email 
  sven.vdwielen@sp-reinforcement.nl
  Location 
  S&P Reinforcement Benelux BV

  Aphroditestraat 24
  NL-5047 TW Tilburg

  Nederland

  Sales Area: 
  Zuid Nederland / België / Luxemburg

U bent hier

  Contact

  Legal info

  Legal info

  • Over Simpson Strong-Tie®

   Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

   Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

  SIMPSON Strong-Tie