Beproefd en getest

Beproefd en getest

S&P-asfaltwapeningen zijn gebruikt bij vele succesvolle projecten, wat heeft geleid tot tevreden klanten en duizenden kilometers goed presterende wegen.

Hoe weten we dat de oplossingen van S&P voor asfaltversterking in de praktijk werken? We hebben niet alleen vertrouwen in het theoretische aspect en de vele tests. Omdat S&P al vele jaren ervaring heeft met het leveren van asfaltversterkende oplossingen, hebben we de producten in actie gezien. Maar dat niet alleen, we hebben ook gezien dat de wegen jaren na de installatie van de S&P-roosters in onberispelijke staat verkeren.

Uiteindelijk zijn er, dankzij de keuze van onze klanten om met S&P samen te werken bij projecten, duizenden kilometers aan goed presterende wegen en trottoirs over de hele wereld.

Het project stopt niet bij het einde van de bouwplaats

Vesterled - Tjæreborg (DK)

Widoczna-straat - Warschau (Polen)

DK3 Rijksweg door Pyrzyce - Pyrzyce (Polen)

Grabiszynska straat - Vratislavie (Polen)

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact

 • Nederland

  S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

  Hoofdweg 6-B
  1424PH De Kwakel

  Telefoon 
  +31 297 367674

Legal info

Legal info

 • Over Simpson Strong-Tie®

  Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

  Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

SIMPSON Strong-Tie