Duurzaamheid

sustainability_microsite.jpg

De duurzaamheid, freesbaarheid en recycleerbaarheid van S&P asfaltwapeningen resulteren in duurzame oplossingen

S&P Asfaltwapeningen worden algemeen erkend als een duurzame optie op lange termijn voor het versterken van bitumineuze verhardingen.

Bij traditionele reparatiemethoden leiden frequente reparatiecycli van terugkerende problemen met wegen tot een toename van de CO2-uitstoot door verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asfalt die nodig is om wegen opnieuw te asfalteren en het frequente gebruik van de machines die bij de reparatie betrokken zijn.

Stel je voor dat deze reparatiecycli minder frequent zouden zijn en de duurzaamheid van de weg zou kunnen worden verhoogd? Dit is waar S&P om de hoek komt kijken. S&P asfaltwapeningen zijn een duurzame oplossing. Door S&P-asfaltwapening op uw projecten aan te brengen, garandeert u dat de weg langer meegaat - en werkt u dus aan een duurzamere infrastructuur, waarbij de duur van reparatiecycli aanzienlijk wordt verlengd.

En mocht het in de toekomst toch nodig zijn om de verharding te herstellen of te herstructureren, dan zijn de asfaltwapeningsnetten van S&P freesbaar en recycleerbaar. Dit biedt gemoedsrust, wetende dat wanneer het in de verre toekomst tijd is om de weg te frezen, de aanwezigheid van het S&P-asfaltwapeningen geen probleem zal vormen voor de machines en dat het gefreesde materiaal volledig herbruikbaar is.

Contact

S&P Reinforcement Netherlands

S&P Reinforcement Benelux BV

Aphroditestraat 24
5047 TW Tilburg
Nederland