Showcase

Wegbeheerders

Wegbeheerders

S&P biedt kostenefficiënte, duurzame en bewezen asfaltversterkingsoplossingen voor het onderhoud van uw wegennet!

Onze waarden

Onze waarden

Kom meer te weten over onze waarden, waar wij voor staan en hoe wij voortdurend streven naar verbetering op diverse gebieden.

Efficiency met S&P C-Sheets

Efficiency met S&P C-Sheets

De producten en gereedschappen van S&P zijn gebruikt bij een groot versterkingsproject in een van de hoogste gebouwen van Griekenland. Zie het korte artikel met video voor meer informatie.

Beschikbaarheid en levering

Beschikbaarheid en levering

Of het nu naar de klant of rechtstreeks naar de bouwplaats gaat - wij doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de goederen op tijd aankomen. Neem contact met ons op om de beste logistieke oplossing voor uw behoeften te vinden.

S&P asfaltwapening

S&P asfaltwapening

S&P asfaltwapeningen zijn in de loop der jaren op veel projecten met succes toegepast. Ze bieden duurzaamheid, duurzaamheid en een economische oplossing voor wegreparatie en -versterking, en effenen zo het pad naar sterkere wegen.

S&P FRP Systemen

S&P FRP Systemen

De experts van S&P zijn specialisten op het gebied van structurele versterking en hebben een compleet assortiment FRP producten en systemen te bieden. Dankzij de kennis en ervaring in heel Europa kan S&P u gemakkelijk adviseren wat de beste oplossing is voor uw behoeften.

Welkom bij S&P Reinforcement Benelux

S&P Clever Reinforcement Company is de wereldwijd toonaangevende fabrikant van materialen voor de versterking en herstel van beton- en asfalt constructies. In januari 2022 zijn de micro-pultrusiespecialisten DPP Pultrusion gefuseerd met S&P Reinforcement Benelux, gevestigd op de kantoor- en fabriekslocatie in Tilburg. Onze geprefabriceerde FRP (carbon) koolstoflamellen en/of carbon Sheets bieden systeemoplossingen voor de externe-versterking van de constructieve (bouw)elementen van beton, hout en staal.  Onze geprefabriceerde glasvezel of carbonvezel grids bieden een oplossing in bitumineuze verhardingen.

Finder

Zoek Producten

SVG Map

S&P expertnetwerken

S&P in Europe

Contact

 • Nederland

  S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

  Hoofdweg 6-B
  1424PH De Kwakel

  Telefoon 
  +31 297 367674

Legal info

Legal info

 • Over Simpson Strong-Tie®

  Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

  Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

SIMPSON Strong-Tie