Oplossingen die het probleem echt oplossen

problemsolvers_microsite.jpg

S&P biedt oplossingen voor zowel terugkerende als nieuwe problemen met bitumineuze verhardingen

Bij S&P hebben we het geluk te beschikken over een team van uiterst deskundige personen op verschillende locaties. Wij weten dat één oplossing niet werkt voor alle soorten projecten. Duidelijk verschillende ondergronden, verschillende soorten asfalt, verschillende laagdiktes en een hele reeks andere factoren maken dat één bepaald product op dezelfde diepte in de wegenstructuur niet altijd werkt.

Wanneer u S&P kiest als partner, krijgt u daarom de volledige service. S&P ondersteunt door de problemen en behoeften van niet alleen de klant, maar ook de wegenstructuur zelf te begrijpen. We graven dieper om uit te zoeken waarom die scheuren blijven doorkomen. Als we dan hebben uitgezocht wat het probleem is, hebben we vaak het product - en nog belangrijker het advies - om het op te lossen.

Daarom werken onze klanten graag met ons samen. Door de jaren heen is S&P zeer succesvol geweest in het oplossen van problemen met wegen en trottoirs, door een oplossing te bieden die werkt - en niet alleen een snelle oplossing.

Contact

S&P Reinforcement Netherlands

S&P Reinforcement Benelux BV

Aphroditestraat 24
5047 TW Tilburg
Nederland