Oplossingen die het probleem echt oplossen

Oplossingen die het probleem echt oplossen

S&P biedt oplossingen voor zowel terugkerende als nieuwe problemen met bitumineuze verhardingen

Bij S&P hebben we het geluk te beschikken over een team van uiterst deskundige personen op verschillende locaties. Wij weten dat één oplossing niet werkt voor alle soorten projecten. Duidelijk verschillende ondergronden, verschillende soorten asfalt, verschillende laagdiktes en een hele reeks andere factoren maken dat één bepaald product op dezelfde diepte in de wegenstructuur niet altijd werkt.

Wanneer u S&P kiest als partner, krijgt u daarom de volledige service. S&P ondersteunt door de problemen en behoeften van niet alleen de klant, maar ook de wegenstructuur zelf te begrijpen. We graven dieper om uit te zoeken waarom die scheuren blijven doorkomen. Als we dan hebben uitgezocht wat het probleem is, hebben we vaak het product - en nog belangrijker het advies - om het op te lossen.

Daarom werken onze klanten graag met ons samen. Door de jaren heen is S&P zeer succesvol geweest in het oplossen van problemen met wegen en trottoirs, door een oplossing te bieden die werkt - en niet alleen een snelle oplossing.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact

 • Nederland

  S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

  Hoofdweg 6-B
  1424PH De Kwakel

  Telefoon 
  +31 297 367674

Legal info

Legal info

 • Over Simpson Strong-Tie®

  Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

  Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

SIMPSON Strong-Tie