Expertise waarop u kunt vertrouwen

Expertise waarop u kunt vertrouwen

S&P heeft een schat aan ervaring en kennis op het gebied van asfaltversterking

Sinds 1995 heeft S&P een reputatie opgebouwd als de wapeningsexperts. In de loop der jaren hebben vele klanten waarmee wij hebben samengewerkt, geprofiteerd van onze ondersteuning bij grote projecten, kleine projecten, complexe projecten en eenvoudige projecten. Dankzij deze ervaring en de professionele aanpak van elk project heeft S&P een ongeëvenaarde kennis opgebouwd over het onderhoud van uw wegen.

En het is vaak precies daarom dat onze klanten graag met ons samenwerken. Wanneer u geld uitgeeft aan infrastructuur, is het een geruststellende gedachte dat het geld goed wordt besteed aan een oplossing die werkt. Het gaat echter niet alleen om de oplossing zelf. Vertrouwen in het bedrijf dat de oplossing levert is ook van cruciaal belang en dat is een gebied waarop S&P zich echt concentreert, zodat u volledig kunt vertrouwen op het professionalisme en de expertise die in de loop der jaren zijn opgebouwd.

Om de technologische ontwikkelingen voor te blijven en ervoor te zorgen dat S&P bij dergelijke ontwikkelingen betrokken is, werken wij actief samen met verschillende instituten en universiteiten in heel Europa.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact

 • Nederland

  S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

  Hoofdweg 6-B
  1424PH De Kwakel

  Telefoon 
  +31 297 367674

Legal info

Legal info

 • Over Simpson Strong-Tie®

  Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

  Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

SIMPSON Strong-Tie