Video's

Video's

Videos

 • S&P Chemische Ankers

 • S&P FRP versterking

  Doorbuigen element zonder versterking en daarna met externe S&P Lijmwapening FRP

 • Aanbrengen van Carbophalt, asfaltwapening

  Carbophalt is een gebitumineerde asfaltwapening op basis van carbonvezels. Een ultra sterke wapening voor in asfalt. Carbophalt is makkelijk te verwerken en ligt strak en vast op zowel gefreesd als nieuw asfalt. Meer informatie over dit product op www.asfaltwapening.nl

 • S&P Europa, een kijkje in onze fabriek

  S&P (onderdeel van Simpson Strong-Tie, CA.,USA) is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van materialen voor de versterking en herstel van beton-, hout- en asfaltconstructies. Onze geprefabriceerde FRP (carbon) koolstoflamellen en/of carbon Sheets bieden systeemoplossingen voor de externe-versterking van de constructieve (bouw)elementen van beton, hout en staal. Onze geprefabriceerde glasvezel -of carbonvezelgrids bieden een oplossing bij de versterking van bitumineuze verhardingen. De FX-70 methode versterkte houten, betonnen en stalen palen in waterrijke omgevingen.

 • S&P oplossingen Uithuizermeeden

  Namens de NAM heeft ingenieursbureau Arup in augustus 2014 een ontwerpconsultatie uitgeschreven. Deze consultatie heeft tot doelstelling een breed scala aan oplossingen te genereren voor het versterken van constructies in Groningen, ter voorkoming of herstel van aardbevingsschade. S&P Clever Reinforcement Company Benelux B.V. heeft zich ingeschreven voor deze consultatie met drie voorstellen. Na evaluatie van de voorstellen is S&P uitgenodigd om deel te nemen aan de Uitwerkingsronde. De Uitwerkingsronde bestaat uit twee fases: de ontwerpfase en de uitvoeringsfase.

Contact

Legal info

Legal info

 • Over Simpson Strong-Tie®

  Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

  Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

SIMPSON Strong-Tie