Infra Relatiedagen Hardenberg

Infra Relatiedagen Hardenberg

van dinsdag, 6. februari 2018 tot donderdag, 8. februari 2018

Het aantal exposanten dat deelneemt aan Infra Relatiedagen groeit voor het derde jaar op rij. “Sinds 2015 zien we ieder jaar een groei in exposanten. Voor de komende editie hebben zich al 370 exposanten ingeschreven, dat is een groei van 33 exposanten ten opzichte van 2017. En dit aantal loopt in aanloop naar de beurs nog verder op”, zegt organisator Stefan Nanning. Tijdens de 19e editie van Infra Relatiedagen op 6, 7 en 8 februari in Evenementenhal Hardenberg richt de organisatie voor het eerst een complete hal in als machinehal, inclusief machinistencafé en kennisarena.

Infra Relatiedagen is één van de grootste en drukstbezochte vakbeurzen in Evenementenhal Hardenberg. Alle zeven beurshallen worden ingezet om infraprofessionals een groot en divers aanbod aan te bieden. Deze editie is er een aparte hal ingericht als machinehal, waar de meeste machine- en materieelbedrijven staan. De exposanten die hieraan deelnemen zijn herkenbaar aan een beeldmerk voor machines. Ook is in deze hal gelegenheid om te netwerken met branchegenoten in het nieuwe machinistencafé.

Kennisarena: duurzaamheid en veiligheid

In de machinehal zijn ook interactieve sessies bij te wonen in een speciaal opgezette Kennis Arena. De onderwerpen die worden behandeld sluiten aan op de thema’s duurzaamheid en veiligheid. Zo verzorgt Bia op beursdag 2 en 3 lezingen over intelligente machines. Daarnaast presenteert Volandis drie verschillende sessies, waarbij dag 3 in het teken staat van de DIA Innovation Award. Alle exposanten kunnen zich hiervoor inschrijven. De award wordt uitgereikt op de laatste beursdag.

Samenwerking met Stichting IKN

Infra Relatiedagen is voor deze editie een samenwerking aangegaan met Stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN). IKN is een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. Op de beursvloer is een apart ‘IKN Paviljoen’ ingericht, waar leden van IKN zich profileren en er zijn diverse leden die met een eigen stand deelnemen aan de vakbeurs. Daarnaast draagt Stichting IKN bij aan een aantal lezingen binnen hun vakgebied in het kennistheater, welke voor de eerste keer aanwezig is op Infra Relatiedagen.

Al achttien jaar vormt Infra Relatiedagen in Hardenberg een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 16.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Infra Relatiedagen 2018 is op 6, 7 en 8 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Voor bezoekers is het vanaf nu mogelijk om met hun KvK-nummer online gratis e-tickets te registreren via www.evenementenhal.nl/infra-hb. Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.infrarelatiedagen.nl.

Location 

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Contact

 • Nederland

  S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

  Hoofdweg 6-B
  1424PH De Kwakel

  Telefoon 
  +31 297 367674

Legal info

Legal info

 • Over Simpson Strong-Tie®

  Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

  Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

SIMPSON Strong-Tie