Talen

InfraTech 2019

InfraTech 2019

da dinsdag, 15. januari 2019 tot vrijdag, 18. januari 2019

Tijdens InfraTech bundelen infraprofessionals kennis en krachten. De vakbeurs is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

 

Wilt u ons komen bezoeken? Wij zien u graag bij ons standnummer 1.004.

 

Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers was InfraTech 2017 groter dan ooit. In Rotterdam Ahoy vindt InfraTech opnieuw plaats van 15 t/m 18 januari 2019. 

Future proof. Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. 

Urgentie om te veranderen is groter dan ooit. De economische groei zet door. De druk op infrastructuur neemt toe. De stijgende vraag naar slimmer en goedkoper is de uitdaging van de toekomst. Verandering van tijd! Een nieuwe wereld met nieuwe vragen wat nieuwe vaardigheden vereist. Dat geldt voor de hele branche. Van denken naar doen. Future proof. De nieuwe slogan voor de vakbeurs InfraTech 2019 van 15 tot en met 18 januari in Rotterdam Ahoy.

 

TRENDS VANUIT DE INFRAWERELD:

DUURZAME LEEFOMGEVING

Mobiliteit groeit niet alleen, het moet ook duurzaam zijn. En toekomstbestendig. En circulair. Dat betekent dat we over onze landsgrenzen heen moeten kijken. Want het klimaat trekt zich van grenzen niets aan. Infra raakt steeds vaker aan andere maatschappelijke opgaven. Dat vraagt om future proof. 

DIGITALE INFRA

Infrastructuur in de toekomst is minder asfalt en beton en meer nullen en enen. Big data vragen om groots denken. Innovaties zijn steeds vaker digitaal. We leren van startups die ons nieuwe technologieën brengen. Hoe zorgen we dat die startups uitgroeien tot scale-ups? Zodat de digitale wereld de fysieke wereld future proof maakt. 

SLIMME LOGISTIEK

Auto’s worden steeds slimmer. Onze wegen steeds voller. Dat vraagt om slimme infrastructuur. Communicerende en autonoom opererende stoplichten misschien wel. Maar hoe zit het met de veiligheid? Niet alleen de veiligheid van mens en omgeving, maar ook de veiligheid van al die data? Is de sector wel echt future proof?

KETENSAMENWERKING 

Infra van de toekomst vraagt om andere manieren van samenwerken. Van andere manieren van contracteren. Voldoet de manier waar opdrachtgevers aanbesteden straks nog wel? Kan de sector uit de voeten met bestaande wet- en regelgeving? Kopen opdrachtgevers wel slim in en managen ze hun assets op de juiste manier? Zijn de samenwerkingsverbanden future proof?

Location 

Rotterdam Ahoy
Ahoy-weg 10
3084 BA Rotterdam

 

Contact

S&P

SIMPSON Strong-Tie